Zonne-energie stereo luidsprekers

solar sound
Stel je voor een zwembad met zonlicht meeslepende muziek en u bent ontspannen – Dat klinkt geweldig zeker nu het mogelijk is om geweldige muziek, draadloze luidsprekers en uitmuntende geluidskwaliteit mogelijk is met Devotec Solar Sound 2 stereo bluetooth speaker. Zo goed als alle telefoons, MP3 spelers en muziekspelers kunnen aangesloten worden met deze luidsprekers, het aansluiten is draadloos en u krijgt meteen zuivere en resonante muziek.

Draagbare luidsprekers

Geen kabels, geen elektriciteit en geweldige muziek ! ja, al dit maakt de Solar Sound 2 stereo luidsprekers uniek. Natuurlijk zijn er ook kabels voor wanneer de muziekspeler geen bluetooth heeft of om de luidsprekers op te laden wanneer er geen zon is.

Perfecte afmetingen voor mee te nemen

Deze luidsprekers zijn draagbaar en zeer licht, geweldig om mee te nemen wanneer u gaat stappen, reizen of aan het zwembad. Ze kunnen in iedere koptelefoon aansluiting worden aangesloten.

Beste Geluid

Om het beste geluid uit te luidsprekers te krijgen moet het muziek apparaat recht over de luidsprekers geplaatst worden en binnen het bereik van de bluetooth. In combinatie met een bluetooth apparaat moet het toestel in pairing-modus staan en verkrijgt u een uitstekend geluid.

Zonnepanelen

Op de bovenkant zijn zonnepanelen die de ingebouwde batterij oplaad wanneer het apparaat in direct zonlicht wordt geplaatst. Er zijn drie Touch-knoppen, een voor het volume te regelen, een voor de keuze van liedjes en de laatste voor de voeding van de luidsprekers. De zonnepanelen zijn het best voor het afspelen van liedjes wanneer het luidsprekersysteem eerst volledig is opgeladen door middel van de usb-kabel via de pc.

Goede keuze?

Ja, deze Solar Sound 2 stereo bluetooth luidsprekers zijn een goede optie voor draadloze luidsprekers wanneer u uitstekend geluid wilt. Dankzij de bluetooth is het ook makkelijk om draadloze apparaten aan te sluiten.

bron:
energie vergelijken
powercall.nl