Hoe maak ik zonnepanelen – Overwegingen

solar-759x500

Ja, met vele denkt er zijn plus punten, en min punten over het bouwen van uw eigen zonnepanelen. Hoe maak ik een zonnepaneel pogingen om eerst uitleggen wat de voordelen van zonne-energie, maar ook de enorme besparingen beschikbaar voor DIY installer voornamelijk de kosten van de zonnepanelen.

We mogen niet vergeten dat in de meeste westerse wereld dat regeringen bieden subsidies aan de verbruiker voor zonne-energie micro generatie, zelfs in tijden van economische omlaag draaien en geld kan ook gemaakt worden door de verkoop van de energie terug naar de nutsbedrijven. Moet eraan worden herinnerd dat uw zonnepanelen moet passen binnen de veiligheid legalisatie binnen uw land. Toch is het mogelijk om dit op een positieve als je eenmaal zijn via dit ‘Hoe een zonnepaneel’ project zelf je zal kunnen gaan met deze vaardigheidsgroep voor uw vrienden, buren en andere planeet als geheel.

Zonnepanelen – Hoeveel?

Als u de zonnepanelen zelf konden ze kosten slechts USD 200 (GBP 130) en het zal een paar voor de gemiddelde home ‘go uit het raster’ in feite in sommige landen die misschien niet mogelijk is, omdat er niet genoeg zonlicht om dit te doen – maar zonnepanelen kan een zinvol onderdeel zijn van verschillende systemen om dit doel te bereiken (omdat er met mij in de U.K.)

Het grootste bekende leveranciers beroepen op het feit dat elektrische zonnepanelen worden als moeilijk te maken maar zonnepaneel prijzen hoog zijn omdat de consument bereid is te betalen, deels omdat ze niet begrijpen Wat ze te vervaardigen. U bent waarschijnlijk op deze website omdat u geïnteresseerd bent in de vraag of u wilt beginnen. Kennis van zonnepaneel constructie, het maken van zonnepanelen en over de technologie over zonnepanelen zullen u helpen te bepalen of het voor u is of niet.

Na het vinden van deze kosten en volledig details. Vervolgens kun je de DIY 44,99 indachtig lokale veiligheid legalisatie of als bij volledige ontvangst van de feiten van de details van zonnepaneel bouwwerk kunt proberen alliantie met een plaatselijke gecertificeerde lokale elektricien. Dit zal nog altijd goedkoper zijn dan de grote franchisenemer (hoewel waarschijnlijk met dezelfde fitter). De laatste

Is mijn huis geschikt voor de opwekking van elektriciteit met zonnepanelen?

Een studie over de vraag of het juridisch mogelijk is om zonnepanelen te installeren is noodzakelijk aangezien ordeningsvoorschriften in uw wijk kan verbieden hun gebruik in gebieden van historisch belang (normaliter niet een Amerikaans probleem J) aw controleren met je planning autoriteit noodzakelijk acht.

De geschiktheid van zonne-energie kan ook een probleem zijn voor sommige eigenschappen (meestal een probleem in noordelijke breedtegraden van Engeland – Schotland J) maar voordat ik ruzie mijn gehele publiek is het onderzoeken waard aangezien het behoorlijk verrassend hoeveel elektriciteit wordt opgewekt ook op bewolkte dagen.

Helaas, zelfs met goedkope zonnepanelen kan niet financieel of zelfs ecologisch levensvatbaar.

De vier componenten van uw Zonnepaneelsysteem

Wanneer leren hoe je een zonnepaneel moet u inzicht hebben in de vier hoofdcomponenten of de zonne-energie systeem.

Er zijn vier hoofdonderdelen voor elektriciteitsproduktie door zonnepanelen: zonnepanelen, accu, omvormer en laadregelaar. Zonnepanelen opladen van de batterij en de inverter zet de gelijkstroom om in wisselstroom nodig door het huis. Een transformator of twee identieke omvormers worden gebruikt voor de omrekening van de spanning vanaf 120 tot 240 indien nodig (i.e. in Europa)

Output van de panelen wordt gewoonlijk uitgedrukt in watt wordt bepaald door vermenigvuldiging van de nominale spanning van de stroomsterkte. Dus een 60 W paneel met een 12 Volt voeding geeft 3,5 ampère.

Als gemiddeld 6 piek uren zon per dag zou ongeveer 360 Watt/uur (60w x 6 uur). De term ‘peak zonuren’ is de methode om variaties op het daggemiddelde. Een geografische kaart van uw regio gemiddelde wordt op prijs gesteld.

De oplaadknop bewaakt de ladingstatus van de batterij om te verzekeren dat wanneer de batterij moet de huidige It gets it. Hij stopt op het opladen en de veiligheidsproblemen die gepaard gaan met dat. Een 20 Amp regelaar is geschikt voor aansluiting van maximaal 20 ampère zonnepaneel. De meest geavanceerde laadregelaars gebruik de oplader principal genaamd Pulse – Breedte- wijziging (PWM) – die verzekert de meest efficiënte accu opladen.

Zakelijke energie vergelijken